Tuesday, December 4, 2012

WISHLIST FNAC - O el que és el mateix: Anem a buscar la sort! (2n Intent)

Eisss! Pos sí sí! Aquest any l'FNAC torna a fer la Whishlist pels bloggers, que si recordeu de l'any passat consistia en que els blogaires podem fer una entrada indicant articles que recomanem de l'FNAC amb un import màxim de 2013 euros. I si ens toca el sorteig ens tocarà un val per aquest import per gastar a l'FNAC!!! UEEEEEEEEEE!!! ;D
Total que com ja deia l'any passat la sort s'ha de buscar i per tant aquest any torno a participar, que per una deferència que se'ns té a la gent que tenim un blog per "amor al arte" s'ha d'aprofitar! ;D

Total! Que la llista de l'any passat us posava algunes pelis, música i hardware... pel que aquest any seguint una mica la línia us recomano/ jo em compraria el següent:

MÚSICA:

Sí o sí! Aquest Nadal heu de regalar ANTÒNIA FONT!!! El darrer disc acaba de sortir i és un luxe, tot i que reconec que has de coneixer la banda perquè són 40 cançons (curtes) i has d'estar acosumat a la seva música... però és realment molt molt bo! I l'anterior LAMPARETES també és boníssim!!! Pel que o un o l'altre... o els dos!!! ;D



PELIS:

Revisant les pelis del Festival de Sitges de fa 2 anys (les d'aquest any encara no estan ni a cartellera en molts casos...). Us recomano comprar:

ATTACK THE BLOCK   16.50 euros.   (La guanyadora moral del Festival i que es va endur un taco de premis).

Sí, la resta recomanables no hi són... Pel que retorno amb una d'IMPRESCINDIBLE!!!


I pel que fa al HARDWARE, primer de tot necessitària una bona impressora perquè tela el nivell de les impressores amb preus baixos que hi ha ara... tela tela!!!


I ara una entrada que tinc pendent i es que mai m'hagués pensat que us recomanaria pagar per un Windows... sí sí! Pagar!!! ;D Però el preu del Windows8 és molt més que competitiu (per web està a 30 euros!!!) i després de 3 setmanes provant-lo he de dir que va finíssim!!! Sí, realment no em pensava que diria això però és un gran gran SO. Pel que aquí el teniu:


I ja per acabar un petit "caprici" que és d'aquells que dius: "Home si me'l regalessin..." ;P Un portatil super-prim però canyero canyero (una altra cosa seria valorar la capacitat de refrigeració que deu tenir un portatil tan prim amb un processador tan potent (tot i que les darreres CPUs han baixat el consum dràsticament...).


IMPORT TOTAL:  1549.87 euros  (encara m'hen quedarien 500 per algo més! Ueee!)

I ale! Per aquest any la llista ja està prou bé! ;D

No comments: