Wednesday, March 3, 2010

Pel·lícules Recomanades: MR. NOBODY - Ja hi ha data d'estrena per una de les millors pel·lícules que he vist mai!!!

Bé bé bé!!! És cert que estic trigant massa en postejar últimament... (fa més d'una setmana de la darrera entrada sobre el SAI) però es que el tema HTPC m'està traient bastant de temps internàutic ja que els drivers de la gràfica integrada de la placa (Radeon 4200 HD) no estaven funcionant correctament per visualitzar de forma correcta les imatges a 1920x1080 connectant-lo per HDMI...



En fi! Que no he pogut escriure abans sobre UN NOTICION que fa un parell de dies que he descobert!!! Ja tenim data per l'estrena de MR. NOBODY!!! UEEEEEEEEEEEE!!!

Apunteu a les vostres agendes aquest dia: 16 d'abril del 2010! ;)

Quan falti una setmana us postejaré on la podeu anar a veure perquè difícilment arribarà a les (sempre odioses) sales comercials... Pel que tocarà anar a cinemes com el Verdi i així la podreu gaudir en VO, que s'ho mereix i molt! per poder entrar-hi a dins totalment! ;) Per cert, la pel•lícula tot i ésser una co-producció Belga-Franco-Canadenca està filmada en inglés, pel que així podreu practicar el listening! ;P

Pels que esteu llegint aquesta entrada i no sabeu de quina peli parlo... Aclarir que teniu aquest post sobre la peli que vaig fer el passat mes d'octubre quan vaig tenir la sort de veure-la al Festival de Sitges. I em vaig quedar TOCADÍSSIM per la peli! És una Obra Mestra amb totes les lletres, la imatge és boníssima igual que la Banda Sonora i el guió és magistral! ;)

Sobre la Banda Sonora indicar-vos que està composada pel Pierre Van Dormael, germà del director Jaco Van Dormael, fet que juntament amb que el director és també el guionista ens mostra una feina molt personal i realitzada a l'extrem del perfeccionisme, ja que el director porta des del 2001 treballant amb aquesta peli (fa més de 10 anys que no en treia cap) de manera que és evident que ens trobem davant de l'Obra de la seva vida, i que serà la de molts. Aquí teniu un vídeo del Youtube amb una de les músiques composades per la peli i que SEGUR que us enganxa! ;)



Sobre la peli: El passat mes de gener es va estrenar a França i a Bèlgica, i després de diverses recerques apart dels portals on s'anunciava la data de projecció aquí, he pogut corroborar que hi ha gent que no entén la pel•lícula... No vulgueu saber les aberracions que he arribat a llegir en les sinopsis que corren per internet... O sigui, no tenen res a veure amb la peli! I en canvi mostren que no s'ha entés res de la mateixa perquè no es que diguin el mateix sinó que diuen coses diferents que tenen alguna relació amb la peli però que mostren que s'ha perdut el fil de la mateixa...

Això també ho he comprovat amb les crítiques, la majoria són molt bones però si són negatives totes tenen un mateix punt en comú... es perden! Pel que aquí tenim un detall molt important i que ja fa molt que pensava... els de negre o sigui, públic del Festival coincidim en vestimenta però també amb mooolts altres aspectes i es que Mr.Nobody va tenir una BONÍSSIMA acceptació al Festival i (ara us linkaré dues crítiques) tothom en va parlar molt bé, de manera que encara es fa més amplia la distància entre el públic comercial i el públic d'un cinema més d'autor i on no t'ho donen tot fet... com el del Festival!

BLOG DE CINE: "Son las once de la mañana. Me encuentro ahora mismo en la sala de prensa del hotel Meliá. Tecleo con rapidez. Mi cabeza quiere que escriba. Lo que sea, ya. ‘Mr. Nobody’ tiene la culpa. Acabo de verla y necesito decirlo: me ha emocionado tanto, me he sentido tan dentro de la película, que he sentido la necesidad de llorar, de aplaudir, de gritar. Me ha dejado clavado en la butaca. Aún no he podido asimilar lo que he visto, ni que dentro de un rato podré charlar con el director de esta impresionante, preciosa, única obra de arte." Segueix aquí.

MÁS ALLÁ DE ORION: "Se mezclan pasado, presente y futuro todo el rato, nuestro protagonista de niño, adolescente, adulto y anciano, con idas y venidas, repeticiones de hechos claves, elementos de ciencia ficción, reflexiones sobre la vida, referencias sutiles, un coctel agitado a la perfección que combina mil historia posibles de aquí para allá y que logra que en ningún momento se muestre confuso ni apabullante." Segueix aquí.

En resum, està clar que com a lectors d'aquest blog sabeu valorar les coses bones... ;P i com ja us he dit moltes vegades Mr.Nobody és una peli per deixar-te impressionat i tocat diversos dies per tot el que arribes a assimilar! I sí! S'ha d'estar per la peli, però d'això es tracta no??? ;)

Pel que aquí teniu un vídeo amb un tros de la peli on es toca la base de la mateixa... que passaria si enlloc d'haver decidit X haguéssim decidit Y???



Per si ho dubtàveu seguiré amb més sobre Mr.Nobody!!! ;D Però en la següent entrada us posaré unes fotos del ja instal•lat (per fi!!!) HTPC!!! ;D

No comments: