Tuesday, September 8, 2009

42è Festival de Cinema de Sitges - Notícies!!!

Sí!!! Sembla mentida que vaig començar aquest blog ja fa gairebé un any... i això vol dir que ja arriba el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges! (Primers posts del blog!).

Doncs bé, com diu el títol ja es comencen a saber bastants detalls del que ens espera en aquesta edició i la cosa... pinta MOLT BÉ!!!



Primer de tot el cartell d'aquesta nova edició que seguint la línia dels darrers anys torna a "casar" molt bé amb la celebració d'aquest any: els 30 anys de l'estrena d'ALIEN de Ridley Scott.

Això vol dir com ja bé sabeu que com a mínim tindrem la projecció d'Alien (concretament amb la versió preferida del director) i alguns dels components de la pel•lícula. Personalment m'agradaria una marató amb les 3 primeres... a veure si cau... ;D

Una altra novetat és el calendari, ja que el Festival s'allarga un dia més! Ueeee! Finalment es celebrarà de l'1 al 12 d'octubre aprofitant que el dia 12 és dilluns i és festa! Fins fa poc es parlava de començar el dia 2 però... per poder inaugurar el Festival amb una pre-estrena molt esperada s'havia de realitzar el dijous 1, ja que l'endemà la peli ja s'estrena a tots els cines... Que encara no sabeu de quina peli parlo??? Doncs de l'esperada: REC2!!! Sííí!!! Els Zombies de l'Eixample encara tenen molta canya per donar! ;)

La peli situa l'acció únicament 15 minuts després del final de la primera part (quan la "nena" s'ha polit, suposem, al càmera i a la protagonista: Manuela Velasco). Pel que ja us podeu imaginar... casa acordonada, GEOS entrant a dins de l'edifici... ;)

Pel que fa a la resta de novetats, doncs tenim fora de concurs la segona part de CROWS ZERO de la que podeu llegir la review que en vaig fer l'any passat aquí. També hi haurà una mirada cap als 80 amb la projecció de Ghostbusters (classicarru!) i la primera peli del Freddy Krueger! Apart de les seccions normals del Festival: Oficial, Noves Visions, Orient Express,... Tindrem una nova... ZOMBIEWALK! UEEE! I esperem que una nova Marató Zombie on segur que hi destacarà: Lesbian Vampire Killers, que amb el títol ja ho diu tot! ;D

I per si us voleu començar a ambientar aquí teniu el trailer de la 2ª part de la pel•lícula de Jaume Balagueró i Paco Plaza:



Mola eh??? ;P Propera entrada... doncs amb un altre noticion!!! En serio, ja se que semblo un anunci-blogueru però es que els noticions van caient que no em donen ni temps de pillar-los... i aquest és informàtic, i flipareu!!! ;)

No comments: